Som engagerad och driven chef för bostadsfrågorna på Stockholms Stadsmission gör Pernilla Parding skillnad i människors liv. På ett passionerat och outtröttligt sätt skapar hon förutsättningar för att människor som lever i utanförskap ska kunna åstadkomma förändring, genom att de erbjuds bostad. Detta gör att hon utses till Årets samhällsbyggare.
Publicerat: Torsdag 3 Oktober
Stefan Uppenberg är en av landets ledande experter inom hållbart byggande och klimatomställning. Hans arbete har haft en betydande inverkan på hur infrastrukturprojekt planeras och genomförs, med fokus på att minimera klimatpåverkan och främja långsiktig hållbarhet. Därför tilldelas han priset för Excellence in Civil Engineering 2024.
Publicerat: Onsdag 2 Oktober
Amanda Eklund är en passionerad förespråkare för jämställdhet och mångfald inom byggsektorn, vilket gör henne till en inspirationskälla för unga professionella i branschen. Förmågan att tänka nytt och utmana befintliga normer gör henne till en viktig aktör i strävan efter en mer hållbar och modern byggindustri. Därför tilldelas hon Clarence Morberg-priset 2024.
Publicerat: Tisdag 1 Oktober